• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

Coordinadora de Mentoria Social

Punt de Referència va ser pionera, fa 23 anys, oferint acompanyament des de la mentoria, a jovent extutelat. Aquesta llarga trajectòria ha validat el nostre model d’intervenció, el que ens va animar a compartir el nostre coneixement. Per aquest motiu l’any 2012 vàrem impulsar la Coordinadora de Mentoria Social, l’organització que treballa en xarxa amb altres entitats per a millorar la qualitat de la mentoria en els acompanyaments a col·lectius vulnerables, recolzant la posada en marxa de nous projectes.

European Center for Evidence-Based Mentoring

Punt de Referència també forma part (des de la seva fundació l’any 2016) de l’European Center for Evidence-Based Mentoring, així com de la xarxa European learning network of mentoring programmes for migrants, impulsada per l’ECEB .

ELS NOSTRES PROJECTES DE MENTORIA

FORMACIÓ I CONSULTORIA EN MENTORIA

Cada dia són més les organitzacions que valoren les potencialitats de la mentoria social i han confiat en l’expertesa de Punt de Referència com a referent en l’ús d’aquesta metodologia. T’agradaria rebre formació al respecte? T’interessa que supervisem el teu projecte? No dubtis en contactar-nos i t’informarem de la modalitat d’acompanyament que més s’adeqüi a les teves necessitats.

HEM DISSENYAT I ACOMPANYAT LA IMPLEMENTACIÓ DELS PROJECTES DE MENTORIA PER A

RÈPLIQUES A ESCALA LOCAL I INTERNACIONAL

La mentoria s’estén en el territori també mitjançant la rèplica dels projectes de l’entitat. En aquest mapa hem identificat les rèpliques i els projectes de mentoria inspirats en els de Punt de Referència que s’han posat en marxa:

FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS EN ACOMPANYAMENT EMOCIONAL

Un altre model d’intervenció del que som referents és l’acompanyament emocional des de l’àmbit socioeducatiu.  Com podem ser al costat de persones en situació de vulnerabilitat i oferir-los el suport emocional que necessiten? Aquesta formació ajuda a enfrontar un dels reptes més compartits entre les i els professionals del món social i alhora una de les mancances que més sovint identifiquen els joves en els educadors i educadores que els acompanyen.