• C. Consell de Cent, 445. Escala A, entresol
 • 93 329 74 27  info@puntdereferencia.org
 • C. Consell de Cent, 445. Escala A, entresol
 • 93 329 74 28

AVÍS LEGAL

Termes d’ús

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació, es fa constar:

 1. Dades Identificatives:

Titular del domini web:

Associació Punt de Referència
NIF: G61356689
C. Consell de Cent 445, esc A entresol
08013 Barcelona
Contacte:  info@puntdereferencia.org

 1. Usuaris:

L’accés i/o ús d’aquest lloc web atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i/o ús, els presents termes d’ús.

 1. Condicions d’accés i utilització del web:

Veracitat de la Informació

Tota la informació que faciliti l’usuari a través del web haurà de ser veraç. En tot cas l’usuari serà l’únic responsable de les informacions falses o inexactes que realitzi i dels possibles danys i perjudicis que causi a Punt de Referència o a tercers per la informació que faciliti.

Obligació de fer un ús correcte de la Web

L’usuari s’obliga a no:

 1. Utilitzar aquesta web amb fins o efectes il·lícits, que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar la Web i els Serveis o impedir la normal utilització o gaudi del Web i dels Serveis per part dels Usuaris.
 2. Reproduir o copiar, distribuir, transformar o modificar els continguts del web, suprimir, eludir o manipular el “copyright” i altres dades identificatives dels drets de Punt de Referència o dels seus titulars incorporats a la web.
 3. Intentar obtenir informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, programari i, en general, qualsevol classe de material accessible a través del web.
 4. Propietat intel·lectual i industrial:

Punt de Referència per si o com a cessionari, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol anunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, software o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de Punt de Referència o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per Punt de Referència serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor. Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Punt de Referència.

 1. Política de privacitat i protecció de dades:

Punt de Referència tractarà les Dades Personals de conformitat amb la legislació vigent, i amb les finalitats i condicions establertes en la Política de Privacitat, publicada en aquesta URL. Punt de Referència ha adoptat i disposat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades personals, i així evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. No obstant això no pot garantir la seguretat absoluta sobre els mateixos, i per això no es responsabilitza de qualsevol dany i/o perjudici derivats d’actes il·lícits realitzats per tercers. Finalment, és responsabilitat de l’usuari d’aquesta web, el prendre totes les mesures apropiades per protegir les seves pròpies dades i aplicacions.

 1. Confidencialitat:

Punt de Referència l’informa que les seves dades seran tractades amb el màxim zel i confidencialitat per tot el personal que intervingui en qualsevol de les fases de tractament. No cedirem ni comunicarem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o llevat que l’interessat ens hagués autoritzat expressament.

 1. Vincles a altres llocs web:

Els vincles d’aquest lloc a llocs web de tercers es subministren exclusivament com una utilitat per a l’usuari. En cas d’utilitzar aquests vincles, s’abandonarà aquest Lloc. Punt de Referència no es responsabilitza d’aquests llocs web ni de qualsevol informació, software o altres productes o materials inclosos en els mateixos, o qualsevol resultat que pugui obtenir-se mitjançant la seva utilització. L’usuari serà l’únic responsable si accedeix a qualsevol dels llocs web de tercers vinculats a aquest web.

 1. Modificacions:

Punt de Referència es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats al seu web.

 1. Dret d’exclusió:

Punt de Referència es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al portal i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.

 1. Modificació de les presents condicions i durada:

Punt de Referència podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

 1. Legislació aplicable i jurisdicció:

La relació entre Punt de Referència i l’usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, llevat que la Llei aplicable disposi una altra cosa.