• C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28  info@puntdereferencia.org
  • C/Sant Antoni Abat 10, 08001 Barcelona
  • 93 329 74 28

Coordinadora de Mentoria Social

Punt de Referència va ser pionera oferint acompanyament a jovent extutelat des de la mentoria, ara fa 23 anys. Aquesta llarga trajectòria ha validat el model d’intervenció i ha animat a Punt a compartir-lo. Per aquest motiu l’any 2012 va impulsar la Coordinadora de Mentoria Social, l’organització que treballa en xarxa amb altres entitats per donar força a la mentoria social, per assessorar  la posada en marxa de projectes i per a millorar la qualitat de la mentoria en els acompanyaments a col·lectius vulnerables.

European Center for Evidence-Based Mentoring

Punt de Referència també forma part (des de la seva fundació l’any 2016) de l’European Center for Evidence-Based Mentoring, i de la seva xarxa European learning network of mentoring programmes for migrants.

ELS NOSTRES PROJECTES DE MENTORIA

FORMACIÓ I CONSULTORIA EN MENTORIA

Cada dia són més les organitzacions que valoren les potencialitats de la mentoria social i han confiat en l’expertesa de Punt de Referència com a referent en l’ús d’aquesta metodologia. T’agradaria rebre formació al respecte? T’interessa que supervisem el teu projecte? No dubtis en contactar-nos i t’informarem de la modalitat d’acompanyament que més s’adeqüi a les teves necessitats.

HEM DISSENYAT I ACOMPANYAT LA IMPLEMENTACIÓ DELS PROJECTES DE MENTORIA PER A

RÈPLIQUES A ESCALA LOCAL I INTERNACIONAL

Les formacions i les rèpliques dels projectes estenen la mentoria en el territori. Consulta els projectes de mentoria inspirats en els projectes de Punt de Referència.

FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS EN ACOMPANYAMENT EMOCIONAL

Un altre model d’intervenció del que som referents és l’acompanyament emocional des de l’àmbit socioeducatiu.  Com podem ser al costat de persones en situació de vulnerabilitat i oferir-los el suport emocional que necessiten? Aquesta formació ajuda a enfrontar un dels reptes més compartits entre les i els professionals del món social i alhora una de les mancances que més sovint identifiquen els joves en els educadors i educadores que els acompanyen.